16 may 2009, 10:57

Твоето присъствие 

  Poesía » De amor
742 0 17

Поглъщам светлината от твоите очи

и този блясък магнетично ме привлича,

и като река, която към морето се стреми,

посрещам те с нежност, нямаща насита,

 

Присъствието твое е извор на лъчи,

които с чудна топлина за мене бликат

и с цвят копнежност ме даряваш ти,

когато чаканите думи устните изричат. 

 

Усещам те, погалваш моите коси

и тихо, нежно отново ми се вричаш, 

и цялото пространство сякаш се топи,

в тоя миг вълшебство, когато ме обичаш.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??