29 ene 2012, 12:43

Твоето усмихнато лято 

  Poesía
583 0 5
Аз съм твоето усмихнато лято -
понякога тъжно, понякога весело,
като в слънчева песен изпято,
в ръцете ти сгушено, тихо унесено.

Аз съм топлият дъх от липите,
ромон на ручей, шепот на вятър
на красиво момиче в косите,
полет на гларус красив над водата.

Аз съм твоето лято неслучено,
дълго очаквано, вълшебно и бяло.
Палаво, рошаво, босоного затичано,
в очите ти влюбени с обич поспряло.


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??