30 ene 2020, 11:00

Твоите криле 

  Poesía » Filosófica
696 0 0

Ранната или късната поява на крилете

на измислената птица

не деформира

съзнанието

а приветства

отвисоко.

 

Отмаляла или жизнена раненица

разумява да пее

в полет

за своите

корени

и стрехи.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??