Jan 30, 2020, 11:00 AM

Твоите криле 

  Poetry » Phylosophy
686 0 0

Ранната или късната поява на крилете

на измислената птица

не деформира

съзнанието

а приветства

отвисоко.

 

Отмаляла или жизнена раненица

разумява да пее

в полет

за своите

корени

и стрехи.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??