20 mar 2024, 6:32

Твоите очи 

  Poesía » De amor
44 1 0

Очите ти блестят като кристали,
лазурно сини са като небесата.
Думите ти извират дълбоко като реките, опияняват ме както дъждът тревата.

 

Устните ти са като горски пътища пресичащи полята. Те ме водят по пътя към луната, където звездите мълвят стихове и палят на утрото искрата.

© Светослав Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??