20.03.2024 г., 6:32 ч.

Твоите очи 

  Поезия » Любовна
43 1 0

Очите ти блестят като кристали,
лазурно сини са като небесата.
Думите ти извират дълбоко като реките, опияняват ме както дъждът тревата.

 

Устните ти са като горски пътища пресичащи полята. Те ме водят по пътя към луната, където звездите мълвят стихове и палят на утрото искрата.

© Светослав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??