28 may 2008, 15:29

Твоите ръце 

  Poesía » Versos blancos
711 0 3
 

Забързана, с наивни стъпки
любовта ми се препъна
в безответност
и полетя във бездната...
Посрещнаха я
твоите ръце
и ми я върнаха.
На изток
слънцето изгряваше...

 

17.06.2007г.

© Лазарина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??