May 28, 2008, 3:29 PM

Твоите ръце 

  Poetry » White poetry
709 0 3
 

Забързана, с наивни стъпки
любовта ми се препъна
в безответност
и полетя във бездната...
Посрещнаха я
твоите ръце
и ми я върнаха.
На изток
слънцето изгряваше...

 

17.06.2007г.

© Лазарина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??