22 nov 2013, 21:58

Творя любовта... 

  Poesía » Filosófica
783 0 9

Творя Любовта…

 

Непокорна съм, зная това,

от тунела излязох – на Път,

в обществото не скланям глава,

и от себе си взимам дъхът.

 

Смелостта си избирам пред страх,

вън от навика в минало спрян,

чрез промяна дълга осъзнах ,

не живея в мига преживян!

 

Не робувам на чуждия бит,

той – животът ми, знам, е урок,

чрез сърцето уча го… впит

е дълбоко във вечен поток…

 

Дух, отдаден на лична борба,

уморен от заблуди… горя,

ти на пристан, покоя вдълба,

да съм в Теб… Остави ме! Творя…

 

                                                Любовта…

 

© Санвали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??