1 sept 2015, 13:30

Твоят огън 

  Poesía » De amor
408 0 2

                                                        Твоят огън

 

 

Прегръща ме нощта с твоите ръце,

топлината ти усещам аз чрез тях.

И феите понасят ме към твоя ден.

Постелята зове ме с твоя глас

и потъвам в теменужената вечер.

В полет са мечтите и сърцето,

нежността танцува

и ласките пренасят твоя огън

в моите гърди.

Искам да горя в твоя свят,

не ме оставяй да си тръгна.

Потопи ме в твоята страст.

Аз искам да остана с твоите целувки

и нежните слова изречени на глас.

Стопли ме, замръзнала съм в есента.

Усмивката разтопява самотата,

изпълва се душата в твоя чест.

Сърцето ми отвори си  вратите.

Ти влез и остани за дълго в мен,

а аз ще те заключа

с пламенна любов за цял живот.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей мила.Радвам се, че се появи.Тревожех се за тебе. Благодаря ти за всичко. Поздрави от мен.
  • Прекрасна творба, Йонче! Докосна ме, развълнува ме е и я понесох със се-
    бе си.Поздрав от сърце и чудесен ден ти желая!
Propuestas
: ??:??