Твоят огън
Прегръща ме нощта с твоите ръце,
топлината ти усещам аз чрез тях.
И феите понасят ме към твоя ден.
Постелята зове ме с твоя глас
и потъвам в теменужената вечер.
В полет са мечтите и сърцето,
нежността танцува
и ласките пренасят твоя огън
в моите гърди.
Искам да горя в твоя свят,
не ме оставяй да си тръгна.
Потопи ме в твоята страст.
Аз искам да остана с твоите целувки
и нежните слова изречени на глас.
Стопли ме, замръзнала съм в есента.
Усмивката разтопява самотата,
изпълва се душата в твоя чест.
Сърцето ми отвори си вратите.
Ти влез и остани за дълго в мен,
а аз ще те заключа
с пламенна любов за цял живот.
© Йонка Янкова All rights reserved.