Щом ти омръзна, просто си тръгни
и затвори вратата много тихо.
Знам, самотата ми ще съхрани
последния ти поглед в тъжни стихове.
Ще бъде моят най-любим рефрен
последният ти поглед. Ще е близко.
И някак нереално съкровен
ще ми напомня колко съм те искала
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados