Аз съм малка река -
ти си буря могъща;
през потоци от кал,
през дъжда - ме прегръщаш,
но живееш отвън -
вероятно измислена.
Твоя съвест не съм,
нито ти си ми истина.
Носи всеки от нас
непонятни, но истински:
своя собствен Исус,
своя мъничка истина.
© Кети Рашева Todos los derechos reservados
Говориш на език, който ми е близък. И си толкова истинска!