14.01.2011 г., 15:43 ч.

Твоят собствен Исус 

  Поезия » Философска
731 1 5

Аз съм малка река -

ти си буря могъща;

през потоци от кал,

през дъжда - ме прегръщаш,

 

но живееш отвън -

вероятно измислена.

Твоя съвест не съм,

нито ти си ми истина.

 

Носи всеки от нас

непонятни, но истински:

своя собствен Исус,

своя мъничка истина.

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??