Jan 14, 2011, 3:43 PM

Твоят собствен Исус 

  Poetry » Phylosophy
722 1 5

Аз съм малка река -

ти си буря могъща;

през потоци от кал,

през дъжда - ме прегръщаш,

 

но живееш отвън -

вероятно измислена.

Твоя съвест не съм,

нито ти си ми истина.

 

Носи всеки от нас

непонятни, но истински:

своя собствен Исус,

своя мъничка истина.

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??