19 sept 2008, 10:18

Твоята любов 

  Poesía » De amor
800 0 11

Преди да кажа

колко ми е тежко,

се изкушавам

просто да мълча.

Да бъдеш слаб

е някак си... човешко

и няма смисъл

да го отрека.

Животът се излива

без да пита

за твърдостта

на нашите души...

Прости ми,

зная колко ме обичаш

и твоята любов

ще ме спаси.

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??