Преди да кажа
колко ми е тежко,
се изкушавам
просто да мълча.
Да бъдеш слаб
е някак си... човешко
и няма смисъл
да го отрека.
Животът се излива
без да пита
за твърдостта
на нашите души...
Прости ми,
зная колко ме обичаш
и твоята любов
ще ме спаси.
© Руми Бакърджиева All rights reserved.