8 jul 2010, 15:41

Твоята полиция 

  Poesía » Parodias
845 0 2

Цецо, бивш студент във ВИФ,

по-карикатурен е от Пиф.

Фидосова да те прегази -

твоята полиция те пази.

 

С глава взел изпит - челна стойка.

Лети кат "пипирудата" Стойка.

Цар Киро лази ли, лази -

твоята полиция те пази.

 

Цецо с ефтиния си пиар

гласи Росенчо за цар.

ГЕРБ се подиграва с нази.

Твоята полиция те пази.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??