Цецо, бивш студент във ВИФ,
по-карикатурен е от Пиф.
Фидосова да те прегази -
твоята полиция те пази.
С глава взел изпит - челна стойка.
Лети кат "пипирудата" Стойка.
Цар Киро лази ли, лази -
твоята полиция те пази.
Цецо с ефтиния си пиар
гласи Росенчо за цар.
ГЕРБ се подиграва с нази.
Твоята полиция те пази.
© Георги Всички права запазени