8 июл. 2010 г., 15:41

Твоята полиция 

  Поэзия » Пародии
844 0 2

Цецо, бивш студент във ВИФ,

по-карикатурен е от Пиф.

Фидосова да те прегази -

твоята полиция те пази.

 

С глава взел изпит - челна стойка.

Лети кат "пипирудата" Стойка.

Цар Киро лази ли, лази -

твоята полиция те пази.

 

Цецо с ефтиния си пиар

гласи Росенчо за цар.

ГЕРБ се подиграва с нази.

Твоята полиция те пази.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??