22 nov 2012, 21:15

Тя 

  Poesía » De amor
422 0 0

До теб съм сега, а ти си далеч,

животът отдавна е дяволска сеч. 

Не ме уважаваш, не искаш дори

мойте чувства и мойте мечти.

Продадах приятел и своя живот,  

но ти не разбираш, че твой съм до гроб.

 

 

© Дани Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??