22.11.2012 г., 21:15 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
424 0 0

До теб съм сега, а ти си далеч,

животът отдавна е дяволска сеч. 

Не ме уважаваш, не искаш дори

мойте чувства и мойте мечти.

Продадах приятел и своя живот,  

но ти не разбираш, че твой съм до гроб.

 

 

© Дани Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??