Nov 22, 2012, 9:15 PM

Тя 

  Poetry » Love
423 0 0

До теб съм сега, а ти си далеч,

животът отдавна е дяволска сеч. 

Не ме уважаваш, не искаш дори

мойте чувства и мойте мечти.

Продадах приятел и своя живот,  

но ти не разбираш, че твой съм до гроб.

 

 

© Дани Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??