16 feb 2013, 23:23  

Тя 

  Poesía » Otra
374 0 1

Изпълва ме със сладка тъга.

Морфинова отрова на любовта.

Разкрепостена идея на лудостта.

Една невероятна мания!

Единствена,

      неповторима,

               необятна

мечта!

Нереален образ на сладостта.

Треперещ лист от самота.

Вечна зараза на кръвта.

Малък дъх на близостта.

Кристална,

            чиста,

               гореща

сълза!

Шарена картина на моята душа...


Подписвам се с нея -

     вечността! 

© Галия Али Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??