10 nov 2013, 18:04

Тя 

  Poesía » De amor
634 1 1

Когато есента настъпи пак, 

в очите трепват две сълзи. 

И някак си незнайно как, 

очакваш я отново да те озари. 

 

Със трепети сърцето ще подскача,

ще иска тя отново да е тук.

С усмивката си нежно да закача 

и да целува тя без звук.

 

Тогава ти ще осъзнаеш, 

че всичко спомен е сега.

И можеш само да мечтаеш

за нея тихичко в нощта.

 

Ще искаш ти да я целуваш, 

да гледаш в нейните очи.

Но можеш само да сънуваш

и спомена тъй много да горчи.

 

След време ти ще я забравиш, 

ще спре дори да те боли.

Ще спреш във спомените да се давиш

и всичко с есента ще отшуми.

 

П.Петрова®

© Петя Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прелестно! Поздрав!
Propuestas
: ??:??