25 ene 2017, 14:04

Тя 

  Poesía » De amor
1578 4 10

Ще изчезна в тъмнината,

водена от твойта светлина, 

далеч ме заведи от празнината –

в сянката на някоя луна.

 

Идвай често след това,

разказвай ми чрез тишината

за силата на нежните слова,

прогонвайки тъгата.

 

А когато чувстваш се сама,

легни си на гръдта ми –

попий от моята топлина

и знай, че е твоя любовта ми.

© Янита Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Кюлче Приятелство »

13 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??