Ще изчезна в тъмнината,
водена от твойта светлина,
далеч ме заведи от празнината –
в сянката на някоя луна.
Идвай често след това,
разказвай ми чрез тишината
за силата на нежните слова,
прогонвайки тъгата.
А когато чувстваш се сама,
легни си на гръдта ми –
попий от моята топлина
и знай, че е твоя любовта ми.
© Янита Всички права запазени