16 jul 2017, 19:04

Тя 

  Poesía » Otra
690 1 0

Тя дойде, отне две майки и 

Ние в първата редица сме 

изправени и сгушени,

изплашени и тъжни,

наш ред е.

Страх ме е!

Да не отида си 

прегърбен, тъжен и тъй сам.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??