16 июл. 2017 г., 19:04

Тя 

  Поэзия » Другая
748 1 0

Тя дойде, отне две майки и 

Ние в първата редица сме 

изправени и сгушени,

изплашени и тъжни,

наш ред е.

Страх ме е!

Да не отида си 

прегърбен, тъжен и тъй сам.

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??