Jul 16, 2017, 7:04 PM

Тя 

  Poetry » Other
691 1 0

Тя дойде, отне две майки и 

Ние в първата редица сме 

изправени и сгушени,

изплашени и тъжни,

наш ред е.

Страх ме е!

Да не отида си 

прегърбен, тъжен и тъй сам.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??