20 may 2020, 11:40

Тя 

  Poesía » De amor
712 2 5

Аз живея, копнея
и с нея
се смея,
когато щурее душата ми.
Като ято врабци,
като златни венци,
се белее светът на
мечтата ми.

 

Тя умее да грее
и пее в зорите,
които танцуват танго̀.
Тя е фея, която милее
сплетнѝте да станат
красиво
добро.

 

Из ведро се изля
и се плисна в очите.
Тя остави дълбока следа.
Завладя ме жена свобода,
а звездите не забравят
къде си сега.

 

Любовта ни крепи!
Тя е есенна песен!
Любовта ни насочва
напред!
Ти си плахият ангел
небесен...
Аз съм твоят чудесен
поет...

© Димитър Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??