22 nov 2020, 18:18

Тя ... 4 

  Poesía
206 0 0

Тя ме хвана с хубавите си очи.

 Тя ме уби с сладката си усмивка.

 Тя ме разсмя с луди лица.

 Тя стопи сърцето ми,

мечтателният ѝ глас отне тревогите ми.

 

 Просто не виждам края,

защото това никога няма да свърши и никога няма да я пусна.

 

 Никога не съм се чувствал по този начин,

за едно момиче преди този ден.

 Тя трябва да е тази за мен,

защото знам,

че не мога да греша.

 Никога няма да й позволя да се измъкне.

 Животът й никога няма да се превърне в тъга.

 Тя просто ме кара да се влюбвам отново и отново.

 


 

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??