29 may 2014, 14:54

Тя е винаги готова да царува 

  Poesía
589 0 9

Тя е винаги готова да царува

щом престол за нея изградим,

нощем под звездите ще мъдрува,

ако ние с теб от обич изгорим.

 

Тя навлиза в нашето съзнание,

незнайно как го прави до сега,

избира най-красивите желания

и ни води вярно през света.

 

Тя не лъже, нито се подмазва,

правилата ù са строги, не греши,

един закон използва, за да може

с тебе вярно да ни прецени.

 

Ще ни осъди  на живот прекрасен

и сърцата ни ще бият във едно,

стига двамата да сме наясно,

как гнездо да свием от любов.

 

Понякога капанчета зарежда

и недоверие в нас ще посади,

но никога назад не се оглежда,

път прокарва за нашите мечти.

 

Тя е винаги готова да царува,

царица е със името Любов,

пешки сме в ръцете ù сурови,

щастливи  в топлия ù двор!

 

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??