4 sept 2011, 17:57

ТЯ е във всички сезони 

  Poesía » De amor
757 1 15

В тебе е лятото, 
на топличко скрито, 
от обични думи 
щастливо и сито! 
И златната есен 
пристига с усмивка - 
светулки ще светнат 
в очи на щастливка! 
А бялата зима 
пристигне ли, снежна, 
любов те очаква - 
спокойна и нежна. 
След зимната фея 
иде пролет красива.
Виж как и на нея 
любовта ù отива!

 

 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??