4.09.2011 г., 17:57 ч.

ТЯ е във всички сезони 

  Поезия » Любовна
758 1 15

В тебе е лятото, 
на топличко скрито, 
от обични думи 
щастливо и сито! 
И златната есен 
пристига с усмивка - 
светулки ще светнат 
в очи на щастливка! 
А бялата зима 
пристигне ли, снежна, 
любов те очаква - 
спокойна и нежна. 
След зимната фея 
иде пролет красива.
Виж как и на нея 
любовта ù отива!

 

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??