16 sept 2008, 7:49

Тя не му изневери! 

  Poesía » De amor
535 0 4

Тя не му изневери!

 

Винаги, когато тръгнеш си от моя дом,

щом прекрачиш прага само,

аз вече чакам от стъпките ти шум,

нашепващ - завръщане голямо!

 

Тръгнеш ли и самотата тъгува - клетата,

че отново изпращаш я при мен -

сълзите ми да спира със надеждата,

че ще дойдеш пак на следващия ден.

 

Понякога ми пее... по-скоро ми крещи:

"Върне ли се тук - той в теб любов ще съзре,

усетил ли е с болка, че го чакаш ти -

завинаги, ще остане при твоето сърце!

 

И така... в тишината, дълга, гробна,

докато чуя стъпките ти, тя крещи...

Тръгва от бързане боса, но доволна...

И отново ехото й чувам само: "Тя не му изневери!"

 

Посветено!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??