Душата днес ще пусна да потича.
Пък аз сама ще постоя.
Ще ѝ позволя да те обича.
А аз за ден ще помълча.
Отведи я с теб където пожелаеш.
Нежни думи ѝ шепти.
Може даже с нея да си поиграеш.
Но утре пак ми я върни.
Създай ѝ спомени красиви.
Всеки миг да помни тя.
Любовта си цяла подари ѝ.
Сутрин рано ще я прибера.
Тя за теб ще ми разкаже.
Ще я слушам във захлас.
Любов какво е ще ми каже.
Нека помни теб и този ден
до сетния си час.
© Виолета Todos los derechos reservados