13 may 2008, 23:07

Тя те обича 

  Poesía » De amor
1177 0 20

Не ме прегръщай! Невъзможно е

във хладните ти длани да се сгрея.

Помръкнало мълчание във китките

ме учи машинално да живея.

 

Не ме целувай! Нищо че ти стиска.

Да тъна в невъзможности не мога...

А още те обича и те иска

закланата ми рокля в гардероба.

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??