27 ene 2016, 7:53  

Тъга... 

  Poesía » De amor, Otra
298 0 0

Щом видя те сутрин
не мога да скрия,
огромната радост 
от скрита тъга.
Но що ли я крия
аз още се чудя,
тъгата вирее на
тази земя.
И пусната вече
пълзи и се скрива,
в сърцата човешки
като змия.
Макар интересна аз
още я крия, защото
змията е просто тъга.

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??