Jan 27, 2016, 7:53 AM  

Тъга... 

  Poetry » Love, Other
297 0 0

Щом видя те сутрин
не мога да скрия,
огромната радост 
от скрита тъга.
Но що ли я крия
аз още се чудя,
тъгата вирее на
тази земя.
И пусната вече
пълзи и се скрива,
в сърцата човешки
като змия.
Макар интересна аз
още я крия, защото
змията е просто тъга.

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??