30 jun 2020, 15:37

Tъга 

  Poesía » De amor
556 0 2

Тъга

 

Разкъсва ме тази тъга,

която изпращаш като сива мъгла.

Слънцето не огря ли твоята душа

или изгоряла надежда сърцето слуша.

 

Не е приятелство само портрета,

мисълта лети безбродно към тебе клета.

Не убивай мисъл и мечти вълшебни,

любов и страст са огньове душевни.

 

Как живееш между огън и студ,

как без обич стоиш в света луд?

Обичай и бъди обичан и току виж

мечтан живот ще изградиш.

 

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??