Тъга, иди си, не върви след мен
иди при този, който те повика
и бъди му спътник ти.
Сърце, недей тъжи за този, който не тъжи за теб,
намери си друго име, в което да се влюбиш ти.
Живях за теб,
горях за теб,
но днес слагам край
на всичко между нас.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados