Mar 4, 2008, 7:13 AM

Тъга 

  Poetry » Love
452 0 2

Тъга, иди си, не върви след мен

иди при този, който те повика

и бъди му спътник ти.

Сърце, недей тъжи за този, който не тъжи за теб,

намери си друго име, в което да се влюбиш ти.

Живях за теб,

горях за теб,

но днес слагам край

на всичко между нас.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??