2 feb 2010, 21:14

Тъга 

  Poesía » Del paisaje
628 0 0

Гробна тишина.

Дим от цигара.

Самотна душа

на една малка гара.

Мрак непрогледен -

мен прегръща нощта.

Вятърът леден

нашепва едва

тъжна песен за далечното минало,

когато прекрасен бе

все още животът ми.

© Румяна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??