Feb 2, 2010, 9:14 PM

Тъга 

  Poetry » Landscape
627 0 0

Гробна тишина.

Дим от цигара.

Самотна душа

на една малка гара.

Мрак непрогледен -

мен прегръща нощта.

Вятърът леден

нашепва едва

тъжна песен за далечното минало,

когато прекрасен бе

все още животът ми.

© Румяна Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??