2.02.2010 г., 21:14 ч.

Тъга 

  Поезия » Пейзажна
619 0 0

Гробна тишина.

Дим от цигара.

Самотна душа

на една малка гара.

Мрак непрогледен -

мен прегръща нощта.

Вятърът леден

нашепва едва

тъжна песен за далечното минало,

когато прекрасен бе

все още животът ми.

© Румяна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??