17 dic 2012, 11:02

Тъжна среща 

  Poesía » De amor
498 0 4

Седяхме на масата тихи

на чаша вино червено.

Мезето беше скъпарско,

но трудно бе да преглъщаш.

 

Къде е пламъкът в очите

и трепкащи с нежност сърца?

Къде изчезна благата дума

и всичко, което ни топли?

 

Снегът, пухкав и нежен,

затрупа всичко край нас.

Пътечка дори не остави

до нашите празни сърца.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??