17.12.2012 г., 11:02 ч.

Тъжна среща 

  Поезия » Любовна
469 0 4

Седяхме на масата тихи

на чаша вино червено.

Мезето беше скъпарско,

но трудно бе да преглъщаш.

 

Къде е пламъкът в очите

и трепкащи с нежност сърца?

Къде изчезна благата дума

и всичко, което ни топли?

 

Снегът, пухкав и нежен,

затрупа всичко край нас.

Пътечка дори не остави

до нашите празни сърца.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??