4 jun 2023, 8:27

Тъжно е 

  Poesía
145 1 3

Във вихъра на ,Свободата...

на тази, дето човека е човек

и разкази по митове създала

на вредител неведим.

 

Разкъсват тяло,образ

не вярват в чистата любов.

А тя копнежна е ,лъжовна...

и изгаря в благослов.

 

Реката ,спомени навява.

Дъждът ,ръждясъл търси спомен,

но за какво ,щом слънцето изгрее

ще го превърне в самота.

 

Птици вече не гнездят

в клоните на майчини дървета

И залезът е нечия душа

загубила любов без време.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря сърдечно,Миночка,Младене внесохте топлина и радост в деня ми!Хубав ден,Приятели!!!
  • С Миночка - ефектен финал, Ачо. Поздравление!
  • Много ми хареса, Ангел, особено финала! Пожелавам ти вдъхновение!
Propuestas
: ??:??