27 nov 2014, 18:57

Тъжно някак 

  Poesía
320 0 0

Пише ми се тъжно някак.

Малко блудкаво дори.

Без капка блясък.

За угаснали луни,

за безнадеждности,

изгубени желания,

замрели нежности,

раздели, разстояния...

Но ето че засичам - 

не зная как да продължа...

Изведнъж се сетих, че обичам

проклетия живот...

с цялата му там тъга.

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??